top of page

za 29 apr

|

Momoko Natuuratelier

Workshop Kennismaken met Natuurlijk Verven

Altijd al willen leren kleur maken uit planten, bloemen, boomblaadjes en ander botanisch materiaal?

Workshop Kennismaken met Natuurlijk Verven
Workshop Kennismaken met Natuurlijk Verven

Tijd en locatie

29 apr 2023, 10:00 – 13:30 CEST

Momoko Natuuratelier, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ontdek de magie van de natuur met natuurlijk verver Monique Willemse van Momoko Natuuratelier. Leer de basisprincipes van het voorbehandelen van pure en gesponnen wol, katoen & linnen of zijde zodat ze de plantaardige kleur ook goed vasthouden. Je leert plantaardige verfbaden maken met een kruid, een groente en een wilde plant. Met deze workshop kun je thuis al diverse kleuren zelf maken.

Voor wie?

Zowel voor beginners als meer ervaren ververs biedt deze workshop een verfrissende kleurrijke kijk op natuurlijk verven met 3 verschillende beitstechnieken.  Deze workshop is eerder gevolgd door mensen met interesse in het ambacht natuurlijk verven en door mensen met een liefde voor de natuur zoals o.a. door een imker, kunstenaar die schilderles geeft, een keramist, een fotograaf en een architect . Deze workshops kunnen ook als gesloten bijeenkomst worden geboekt als start van een bedrijfscursus, door bedrijven als bijzondere teamworkshop, door vriendinnengroepen en voor familiebijeenkomsten.

Tijden: 10.00 - 13.30 uur

Locatie: Natuuratelier Momoko, Oude Steeg 22, Gees (Drenthe)

Inbegrepen: alle workshopmaterialen, koffie & thee mét lekkers, vers vegetarisch soepje van chef Frank. Neem zelf brood/lunch mee.

Ontdek de magie van de natuur..

Tickets

  • Kennismaken Natuurlijk Verven

    € 50,00
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page