top of page

za 09 nov

|

Momoko Natuuratelier Drenthe

Jaarcirkeldag 7 Natuurlijk Verven - Wilde Kleuren

Kleur uit wilde planten leren maken en hiermee wol, katoen, zijde en linnen leren verven? Gun jezelf deze prachtige ervaring en ontdek de verborgen kleuren in de nabije natuur.

Jaarcirkeldag 7 Natuurlijk Verven - Wilde Kleuren
Jaarcirkeldag 7 Natuurlijk Verven - Wilde Kleuren

Tijd en locatie

09 nov 2024 10:00 – 16:00

Momoko Natuuratelier Drenthe, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees, Nederland

Over het evenement

De laatste inspirerende zaterdag van de zeven Jaarcirkel workshops natuurlijk/plantaardig verven.

Deze workshop is bij uitstek geschikt om je te ontwikkelen op het gebied van plantaardig verven. Je maakt nieuwe wilde en natuurlijke kleuren. En je leert een scala aan beitstechnieken.

Tijdens deze workshop  volgen en observeren we de groei van planten, bloemen, bomen, blaadjes en fourageren we botanisch materiaal in de berm, het bos, in tuinen en in Momoko's verfplantentuin. Per plant leer je de beste voorbehandeling van de wol en stof en doorlopen we rustig de stappen voor het verfbad.

Voor de workshops bereid ik -botanisch colourist Monique van Momoko natuuratelier- het proces per verfplant voor en maakt hierin de keuze welke methode jou als deelnemer de mooiste resultaten geeft. Zodat jij de beste voorbehandeling en op de juiste wijze het verfbad leert maken. De natuur is hierin leidend. Samen gaan we de magie van de natuur ervaren middels wonderlijke kleurervaringen.

Voor wie?

Voor kunstzinnige, creatieve of graag creërende mensen die gevoelig zijn voor de natuur en voor kleur. Maar ook voor mensen die van hun hoofd in hun handen en hart willen komen. Met een retraite gevoel en mindfulness als extra ontspanners.

Tijdstip: 10-00 - 16.00 uur

Locatie: Momoko Natuuratelier, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees

Inclusief:

Creatieve begeleiding, technische voorbereiding, alle materialen, onbeperkt koffie en thee mét lekkers, versbereide soep (brood/lunch zelf meebrengen) in het natuuratelier en bij mooi weer verven in de verfplantentuin.

Kosten: 115 euro

Tickets

  • Workshop Wilde Kleuren

    • € 115,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page