top of page

za 16 dec

|

Momoko Natuuratelier Gees

Jaarcirkel Wilde Kleuren

De Jaarcirkel Wilde Kleuren is gericht op deelnemers die samen met de wildere natuur kleur willen maken en retraite-achtige dagen in hun leven willen ervaren.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Jaarcirkel Wilde Kleuren
Jaarcirkel Wilde Kleuren

Tijd en locatie

16 dec 2023, 10:00 – 17:00 CET

Momoko Natuuratelier Gees, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees, Nederland

Over het evenement

Een dag helemaal voor jezelf waarbij we ruimte maken voor stilte, ontspanning en verwondering. Tijdens de jaarcirkel volgen en observeren we de groei van planten, bloemen, bomen, blaadjes en fourageren we botanisch materiaal in de berm, het bos, in tuinen en in Momoko's verfplantentuin. Per plant leer je de beste voorbehandeling van de wol en stof en doorlopen we rustig de stappen voor het verfbad. We gaan ook oefenen met het gebruik van natuurlijke beitsmethodes zoals met rabarberblad en wolfsklauw.

Voor elke workshop bereidt natuurlijk verver Monique van Momoko natuuratelier het proces per verfplant voor en maakt hierin de keuze welke methode jou als deelnemer de mooiste resultaten geeft. Zodat jij de beste voorbehandeling en op de juiste wijze het verfbad leert maken. Je zult de magie van de natuur zult ervaren middels wonderlijke kleurervaringen.

Voor wie?

Voor kunstzinnige, creatieve of graag creërende mensen die gevoelig zijn voor de natuur en voor kleur. Maar ook voor mensen die van hun hoofd in hun handen en hart willen komen. Met een retraite gevoel, mindfulness en stilte als extra ontspanners.

Deelnamekosten:

Kosten voor zeven jaarcirkel dagen inclusief creatieve begeleiding, technische voorbereiding, alle materialen, onbeperkt koffie en thee mét lekkers, versbereide soep (brood/lunch zelf meebrengen), gebruik natuuratelier inclusief energie, pannen, kookplaten en bij mooi weer verven in de verfplantentuin. 

Deel dit evenement

bottom of page