top of page

za 26 aug

|

Momoko Natuuratelier Gees

Jaarcirkel Wilde Kleuren

Het Programma Jaarcirkel Wilde Kleuren in retraite sfeer speciaal voor deelnemers die kleur willen leren maken uit de wildere natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jaarcirkel Wilde Kleuren
Jaarcirkel Wilde Kleuren

Tijd en locatie

26 aug 10:00 – 16:00 CEST

Momoko Natuuratelier Gees, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees, Nederland

Over het evenement

Programma Jaarcirkel Wilde Kleuren

Zes zaterdagen waarbij we ruimte maken voor stilte, ontspanning en verwondering. Tijdens de jaarcirkel volgen en observeren we de groei van planten, bloemen, bomen, blaadjes en fourageren we botanisch materiaal in de berm, het bos, in tuinen en in Momoko's verfplantentuin. Per plant leer je de beste voorbehandeling van de wol en stof en doorlopen we rustig de stappen voor het verfbad. 

Voor elke workshop bereidt natuurlijk verver Monique van Momoko natuuratelier het proces per verfplant voor en maakt hierin de keuze welke methode jou als deelnemer de mooiste resultaten geeft. Zodat jij de beste voorbehandeling en op de juiste wijze het verfbad leert maken. De natuur is hierin leidend. Samen gaan we de magie van de natuur ervaren middels wonderlijke kleurervaringen.

Voor wie?

Voor kunstzinnige, creatieve of graag creërende mensen die gevoelig zijn voor de natuur en voor kleur. Maar ook voor mensen die van hun hoofd in hun handen en hart willen komen. Met een retraite gevoel, mindfulness en stilte als extra ontspanners.

Het Programma Jaarcirkel Wilde Kleuren wordt gehouden op de volgende zaterdagen:

Zaterdag 26 augustus 2023

Zaterdag 30 september 2023

Zaterdag 11 november 2023

Zaterdag 3 februari 2024

Zaterdag 13 april 2024

Zaterdag 8 juni 2024

Tijdstip: 10-00 - 16.00 uur

Locatie: Momoko Natuuratelier, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees

Deelnamekosten:

Kosten voor zes jaarcirkel bijeenkomsten op zaterdag inclusief creatieve begeleiding, technische voorbereiding, alle materialen, onbeperkt koffie en thee mét lekkers, versbereide soep of smoothie (brood/lunch zelf meebrengen) in het natuuratelier en bij mooi weer verven in de verfplantentuin.

Kosten: 595 euro.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Jaarcirkel 6 dagen

    € 595,00

    € 595,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page