top of page

za 13 apr

|

Momoko Natuuratelier Drenthe

Dagworkshop Natuurlijk Verven

Kleur uit wilde planten leren maken en hiermee textiel of wol verven? Dan is de Dagworkshop Natuurlijk Verven iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dagworkshop Natuurlijk Verven
Dagworkshop Natuurlijk Verven

Tijd en locatie

13 apr 2024, 10:00 – 16:00

Momoko Natuuratelier Drenthe, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees, Nederland

Over het evenement

Deze Dagworkshop Natuurlijk Verven is onderdeel van de Jaarcirkel Wilde Kleuren en kun je los boeken (dan heet het de Dagworkshop) óf als reeks van zes zaterdagen (dan heet het de Jaarcirkel Wilde Kleuren).

Voor de workshops bereidt natuurlijk verver Monique van Momoko natuuratelier het proces per verfplant voor en maakt hierin de keuze welke methode jou als deelnemer de mooiste resultaten geeft. Zodat jij de beste voorbehandeling en op de juiste wijze het verfbad leert maken. De natuur is hierin leidend. Samen gaan we de magie van de natuur ervaren middels wonderlijke kleurervaringen.

Tijdens deze workshop  volgen en observeren we de groei van planten, bloemen, bomen, blaadjes en fourageren we botanisch materiaal in de berm, het bos, in tuinen en in Momoko's verfplantentuin. Per plant leer je de beste voorbehandeling van de wol en stof en doorlopen we rustig de stappen voor het verfbad.

Ook maken we ruimte voor stilte, ontspanning en verwondering.

Voor wie?

Voor kunstzinnige, creatieve of graag creërende mensen die gevoelig zijn voor de natuur en voor kleur. Maar ook voor mensen die van hun hoofd in hun handen en hart willen komen. Met een retraite gevoel, mindfulness en stilte als extra ontspanners.

I.p.v. alleen deze Dagworkshop Natuurlijk Verven kun je je ook aanmelden voor het gehele  Programma Jaarcirkel Wilde Kleuren. 

Dus, wil je alle zaterdagen in een keer reserveren, boek dan de Jaarcirkel Wilde Kleuren.

Tijdstip: 10-00 - 16.00 uur

Locatie: Momoko Natuuratelier, Oude Steeg 22, 7863 PG Gees

Inclusief:

Creatieve begeleiding, technische voorbereiding, alle materialen, onbeperkt koffie en thee mét lekkers, versbereide soep of smoothie (brood/lunch zelf meebrengen) in het natuuratelier en bij mooi weer verven in de verfplantentuin.

Kosten: 110 euro

Tickets

  • Dagworkshop Natuurlijk Verven

    € 110,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page